Tantrische 5 elementen massage
TANTRA ATMA 

Vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid leiden ons naar een bewustzijn waarbij geen goed of fout is (non-dualistisch). Het gevolg van dit bewustzijn is helderheid, dat wat inzicht en balans brengt.
 

Op meeslepende muziek gaan we de 5 elementen triggeren en aanraken. Vooraf geef ik een korte uitleg en demonstratie waarna we zelf gaan masseren en ontvangen. Ook tijdens jullie massage zal ik je begeleiden zodat we diep in de ontspanning en prana energie kunnen zakken. Uit ons hoofd en in ons hart en gevoel om een optimale balans te ervaren.
 

De 5 elementen met bijpassende muziek staan voor het volgende:

Aarde – het element van concrete zaken, van datgene wat tastbaar is, van je fysieke lichaam. Op aardse klanken geeft de gever de ontvanger gronding.

Water – het element van emoties, gevoelsmatig verwerken van indrukken. Op glooiende klanken geven we lange vloeiende massage bewegingen.

Vuur – het element van de wilskracht, creativiteit en kracht. Op opzwepende aardse klanken gaan we vuur en energie in het lichaam brengen.

Lucht – het element van expressie, passie, woorden en gedachten. Op zacht tonen brengen we de energie tot rust en verdelen we deze over het gehele lichaam. Zachte aanrakingen, kriebelen, kietelen en blazen.

Ether – het element dat je los maakt van je persoonlijkheid, het element van verbinding en integratie met de totaliteit van het leven. Op deze ruimtelijke en kosmische klanken raken we het lichaam nauwelijks nog aan en werken we met energie vanuit de aura lagen.
 

De uitdaging is om de vijf elementen met elkaar in verbinding te brengen, zonder lagen uit te sluiten zodat het lichaam in een uitgebalanceerde staat van zijn en extase komt.
 

Alles is aanwezig om de massage te geven en te ervaren, matrassen, dekens en olie. Het enige waar jij voor moet zorgen is een open hart en een partner om dit samen te beleven.

 

  • Doelgroep: iedereen is welkom, vorm zelf wel een duo

  • Naaktheid: je kan voor naaktheid kiezen in deze workshop

  Meer over Tantra Atma

 

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon