RENS MEIJKAMP EN 
HELENA VANDEN BERGH

Rens Meijkamp (1967)

Mijn ontwaken is begonnen in 1991 met het boekje van Osho dat op mijn pad kwam: “From sex to superconsciousness”. Vooralsnog was het een onbegrijpelijk geschrift dat desondanks vonkte in mij. Het heeft me 20 jaar persoonlijk onderzoek gekost voordat ik mijn levensenergie bewust kon gaan ervaren en hoe het samenspel van man en vrouw ook een spiritueel pad kan zijn.

Naast Tantric Dance teacher ben ik (sexological) bodyworker, trauma therapeut en (transformatie)coach.

 

Ik ben van oorsprong een gepromoveerd ingenieur (TU Delft). Nu ben ik  begeleider van mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik werk lichaamsgericht op het vlak van Liefde, Lijf en Leven. Praktisch gezien ben ik lichaamsgericht therapeut, “Certified Sexological Bodyworker”, traumatherapeut en transformatiecoach.

 

Uiteindelijk zoek ik naar ‘creation through passion': Hoe kunnen we onze unieke essentie tot expressie brengen in dit leven? Het volledig belichamen van je seksualiteit is volgens mij essentieel.  Ik wil mensen ondersteunen om de beweging te maken vanuit levensangst naar levenslust. Je passie is daarbij bron en motor voor ieder mens.

 

Rens Meijkamp heeft een persoonlijke en professionele relatie met Mariska van Veenen.

Meer over Rens Meijkamp

Meer over Helena Vanden Bergh 

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon