MASSAGEDANS

BRIGITTE EN NANNA

Massagedans komt tegemoet aan het verlangen dat ieder mens heeft, wat voor iedereen gezond en heilzaam is: verbinding met andere mensen, liefdevolle aanraking zonder seksuele verwachtingen. Het creëert vreugde en ontspanning als mensen op deze manier met elkaar omgaan.   

Wanneer je je gezien, geliefd en (aan)geraakt voelt, ontstaat ontspanning. Bij Massagedans kun je helemaal zijn wie je bent, zonder druk om iets te moeten doen of voelen wat je niet wilt.

 

Door de vertraging is er ruimte om je grenzen beter te voelen en aan te geven. In stapjes kun je die doorlopen. Ieder lichaamsdeel is gevoelig, aanrakingen zijn altijd vloeiend. Mannen en vrouwen hebben hun eigen beleving van grenzen en wensen. Een opgebouwde sensitieve ervaring verschilt van mens tot mens. Natuurlijk kan dit opgewondenheid veroorzaken. Dat is niet verkeerd, maar dansen met een verlangen is iets heel anders dan ernaar handelen vanuit lust. We vragen je de (seksuele) levensenergie vanuit het bekken via het hart te laten stromen, die stroming maakt ons vrij en ontspannen.

Sensualiteit en intimiteit zijn niet hetzelfde als seksualiteit, dat onderscheid wordt in een zuivere Massagedans goed voelbaar. Ben je in staat om dat te ervaren, dan zul je deze woorden als geen ander begrijpen.

 

Massagedans, een magische dans die lang doorwerkt.

 

Massagedans is ontstaan in 2010 en ontwikkeld door Leo van Vliet. Na jarenlange ervaring met tantra, massage’s en contactdansen combineerde hij de fijnste ingrediënten tot deze ultieme massagedans. Zaken die voor hem een beperkende rol hebben bij het genieten (zoals te veel praten, te weinig lichamelijk contact, te lange opbouw en uitleg) liet hij achterwege. 

In november 2015 heeft de Massagedans voor het eerst het licht gezien in deze wereld. Vanaf die tijd worden de avonden gegeven door Nanna en Brigitte en later is dit team uitgebreid met een paar collega's die de avonden in het Westen van Nederland verzorgen. 

 

Nanna (Marion van der Horst) is kunstenaar; een vrije geest. Ze heeft een mooie plek in Boekel. Haar intentie is om op die plek een veld te creëren waar mensen zichzelf kunnen vinden door ze in contact te brengen met hun zielsverlangen. Via kunst, meditatie en dans mag dat ontstaan. Massagedans heeft een vaste plek in haar boerderij.  

 

Brigitte is een echte verbinder, brengt mensen bij elkaar en zet ze in beweging. Ze inspireert, door haar eigen authenticiteit, anderen om zichzelf te laten zien. Haar passie is om mensen weer echt in contact te laten komen met zichzelf.    

Meer info over Massagedans

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon