NATURAL BLISS

MARLIES YEMAYA

Marlies Yemaya is een gepassioneerd groepsfacilitator.  Ze is actief met dans en beweging, bewuste aanwezigheid en tantra, vrouwenwerk en groepsdynamieken.


Geïnspireerd door haar talrijke ontmoetingen met internationale teachers en meesters, werd haar eigen pad en kracht zichtbaar. Een van haar diepste passies is om het goddelijke vrouwelijke te ondersteunen om meer aanwezig te zijn op aarde en in de mens. Zodat we terug een innerlijke balans in onszelf ervaren.

 

Vanuit haar wens om mensen dichter bij hun kern te brengen, richtte ze Natural Bliss op. Een plek waar je terug in contact komt met jouw innerlijke levenskracht. Aanwezigheid, belichaming, levensenergie en seksualiteit als poort tot bewustzijn zijn sleutelwoorden in wat ze schenkt.

 

Ze brengt mensen tot het punt dat ze zich herinneren dat liefde, extase en geluk ons geboorterecht zijn. Feilloos creëert ze een veilige setting voor de transformatie en leidt ze je naar de plek van jouw innerlijke weten.
 

In haar retreats wordt ze geapprecieerd voor haar wijsheid en haar vrouwelijk gegronde kracht, waarmee ze op een zachte manier transformatie processen ondersteunt.

Meer info over Natural Bliss

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon