JAN DEN BOER EN
CAROLINE VAN WIJNGAARDEN

Voor ons is Tantra is een manier van leven, in onze liefdesrelatie en het dagelijks leven. Deze manier van leven hebben we uitgewerkt in onze trainingen met een goed doordacht programma, gebaseerd op een verscheidenheid van tantrische tradities, het boeddhisme, de wetenschap en een lange ervaring als trainers.

Verlangen is ons belangrijkste thema en seksueel verlangen is een mogelijkheid voor een krachtige tantrische meditatie. Als je echt vrij kunt zijn in je (seksuele) verlangen ben je vrij én in verbinding. Dan kunt je kiezen om te leven in balans en in liefdevolle vriendelijkheid. 

Wij integreren tantra in ons leven door bewust te leven, een heldere intentie hoe we willen leven en regelmatig oefenen. Dat delen we graag in onze trainingen en individuele sessies.

 

Jan den Boer (1960) studeerde bouwkunde en filosofie en deed een driejarige opleiding in Postural Integration therapie. Hij volgde vele trainingen in Tantra en Boeddhisme. Jan werkt als een tantra trainer en therapeut, als projectmanager en als schrijver. Hij geeft tantra trainingen sinds 1994. Sinds 2004 organiseert hij elk jaar een eendaags Tantra Festival. Jan schreef verschillende boeken en vele artikelen over tantra. Hij deelt zijn rijke ervaring in een tantra training met een doordacht programma, gebaseerd op een verscheidenheid van tantrische tradities, het boeddhisme en de wetenschap. 

 

Caroline van Wijngaarden (1963) deed MBO en HBO Maatschappelijk Werk en Post Graduate Rationeel Emotieve Therapie (RET). Ze volgde een aantal opleidingen op het gebied van persoonlijke groei en tantra. Voor Caroline is tantra een manier van leven, in haar liefdesrelatie met Jan en het dagelijks leven.

Meer over Jan en Caroline

 

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon