Tantrische Bliss

JAN EN CAROLINE 

Tantrische bliss: waar seksuele energie en meditatie samen smelten.

 

Een nieuwe, diepgaande en speelse workshop.

 

Een workshop met actieve meditaties, alleen, samen en in de groep. Waar je kunt ervaren hoe seksuele extase en meditatie kunnen samen smelten in dans, ademen, bewegen en aanraken. Wij geven uitleg en betekenis tijdens de oefeningen, zodat je het in je dagelijks leven met je mee kunt nemen.

(Naakt is een mogelijkheid, je bepaalt zelf je grenzen. Geen seksuele oefeningen).

In deze workshop beginnen we met het creëren van een veilige omgeving. We onderzoeken zoals altijd in onze workshops het verlangen: wat is het punt waar niets moet en alles mogelijk is? Hoe kun je in balans zijn, hoe kun je kiezen voor een houding van liefdevolle aandacht?

Vervolgens onderzoeken we hoe je als het spannender wordt toch nog steeds in meditatie kunnen blijven. Dat begint met aandacht voor de partnerkeuze vanuit balans en liefdevolle aandacht.

In een individuele meditatie ga je contact maken met je levensenergie, je seksuele energie. Vervolgens word je uitgenodigd om te onderzoeken hoe je deze met een partner kunt versterken, in die vorm en op die afstand die voor jullie op dit moment echt in contact voelt. Je kunt elkaar verleiden met een (gedeeltelijke) striptease, vervolgens je kunt de energie versterken in een intieme ademoefening en andere tantrische rituelen.

Ook word je uitgenodigd om als experiment te onderzoeken, of je 5 minuten ‘verlicht’ kunt leven, zonder oordelen, voorbij zin of geen zin, als een keuze. Je mag je energie en aanraking delen in de groep, opnieuw vanuit balans en liefdevolle aandacht, in jouw vorm en binnen jouw grenzen.

  • Doelgroep: iedereen

  • Naaktheid: je kan voor naaktheid kiezen in deze workshop

Meer over Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden

 

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon