Tweede Tantra festival in België
 

We leven in een tijd waarin ‘het leven’ meer dan ooit wenst te stromen. Dit uit zich zowel in uiterlijke vormen als in onze innerlijke stroming.  Onze seksuele energie, wat in wezen onze pure levensenergie is, ontwaakt sterk en baant zich een weg.

 

Onze huidige maatschappij wordt rijkelijk en soms ook pijnlijk gekleurd door intimiteit en seksualiteit in al zijn aspecten. Enerzijds getekend met schaamte en schuld uit ons verleden die de stroming tegenhoudt. Anderzijds met grenzeloze uitspattingen door de uitbrekende vrijheidsenergie.

Tussen die twee uitersten loopt een pad van bewustwording. 

Een veilig pad van heling, verdieping, stroming en genieten. Een pad van ruimte creëren in onszelf,  van evenwicht in onze mannelijke en vrouwelijke energie, van aanwezig zijn in al wat is. Onderweg naar een vrijer en voller leven, in relatie tot jezelf en de ander.
Dit is het Tantrische Levenspad. 

Door wie en voor wie ?
 

Rising Heart draagt samen met een team van ervaren Tantra-begeleiders uit België en Nederland bij aan deze beweging. Ze bieden elk vanuit hun talent en ervaring wegen naar verdieping, heling en ontwikkeling in intimiteit en seksualiteit.


Heb je nog geen enkele ervaring hebben met Tantra, dan is dit een ideale dag om kennis te maken met Tantra binnen een veilig kader. Heb je wel al ervaring, kom dan proeven van verschillende Tantra stromingen en leer begeleiders kennen uit België en Nederland.

Het festival is zowel voor singles als koppels. Bijna alle workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Er zijn er enkele alleen voor koppels en duo's, één voor vrouwen en één voor mannen.

Programma
 

Je bent welkom vanaf 9u00. Er is een gezamelijk openingsmoment. Doorheen de hele dag zijn er workshops op verschillende locaties. Er is een ruime keuze aan workshops en activiteiten. ' s Avonds sluiten we af met een TantricDance. De avond eindigt rond 22u.
 

Prijs
 

In het toegangsticket zijn alle workshops en activiteiten inbegrepen. Er zijn bio&veggie versnaperingen en lekkere drankjes verkrijgbaar.

 

Locatie
 

Het Tantra festival vindt plaats op Koningsteen, dat we exclusief hebben voor deze dag. Het prachtige domein met mooie zalen en veel natuur is een ideale plek om je te laten onderdompelen in de wereld van Tantra.  

Kom ervaren  hoe Tantra je leven verrijkt. Hoe het jezelf en je relaties verder ontwikkelt.
Hoe het je levensstroom voedt en meer jezelf laat zijn.

Welkom!

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon