Soft Touch
Desideratum 

Aanraking en verbinding zijn primaire behoeften van de mens, net zo wezenlijk als eten en drinken. Deze workshop biedt jou een wezenlijke verdieping, zodat je je werkelijk kunt laven aan de verbinding met de ander.

Allereerst ga je thuiskomen en wortelen in jezelf. Dat vraagt om bewustzijn, ademen, vertraging, verzachting. Pas dan kun je de volledige voeding en helende werking absorberen die ligt in bewuste aanraking, verbonden speelsheid, zacht oogcontact, diepe omhelzing. 
 

"Thuiskomen bij jezelf. Er zijn, gewoon zijn... Met wat er dan ook is op dat moment: blijdschap, verdriet, tevredenheid, alles. Warmte. Ontvangen. Respect.” (Bianca)

We nodigen je uit om je in deze workshop te laten raken. Voel je eigen adem, die als een verzachtende bries door je eigen lijf strijkt. Met jouw eigen anker van veiligheid als basis. Je ogen als vensters van jouw diepste wezen, dat zich laat zien en dat wordt gezien. Laat je fysiek raken, zodat je lijf kan verzachten en ontspannen. Laat je emotioneel raken, zodat je hart (verder) opent.

De ander is een stukje van jezelf en houdt jou altijd een spiegel voor. Kijk met zachte ogen en een open hart en ontmoet...jezelf.

“De kunst van het aanraken kun je verdiepen, verbeteren, naar een volgende level brengen. Het is knuffelen, meditatie, verbinding... het is zoveel... en eigenlijk niet uit te leggen, dat moet je gewoon zelf ervaren.” (Anita)

Kom in een veilige bedding je muurtjes laten smelten, zodat je vol vertrouwen kunt verbinden met de ander en met het leven. In deze workshop blijven de kleren aan. 

  • Doelgroep: iedereen

  • Naaktheid: er is geen naaktheid in deze workshop

Meer over Desideratum

 

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon