Vrije levensstroom
Desideratum 

Hoe zou het zijn om jouw levensenergie een boost te geven? Wil je jouw unieke vrijheid, plezier en passie laten stromen? In deze workshop ga je - fysiek en energetisch - expressie geven aan jouw eigen levensstroom. Na het losmaken van blokkades ontstaat bevrijding en opening, waardoor je jezelf èn elkaar volledig ontvangt. Rauw en puur!

 

We nemen je mee op een reis in een groep gelijkgestemden, startend - vanuit een veilige bedding - met een krachtige intentie. Vervolgens reis je naar je lijf, via de adem, naar het loslaten van blokkades in jouw levensstroom. Om dan, bevrijd en open, expressie te geven aan jouw eigen unieke levensstroom, hoe die er ook uitziet.  

 

Je gaat ontdekken hoe je in die vrije stroom kunt stappen - niet alleen tijdens deze workshop, maar ook daarná. We werken fysiek, energetisch, emotioneel en spiritueel. Oefeningen uit o.a. tantra en bio-energetica vormen de leidraad. Muziek zal een belangrijke stimulans en opening bieden. Met stralende ogen, een glow op je huid, een stromend lichaam en een warm verbonden hart kom je deze workshop uit!

 

En dat heeft impact op je leven; effecten die deelnemers o.a. teruggeven: ik voel me zekerder van mezelf, m'n zelfvertrouwen is gegroeid, ik voel me krachtig, ik maak makkelijker keuzes, ik voel me bevrijd, m'n zintuigen staan meer open dus mijn eten smaakt lekkerder, ik voel me dieper verbonden met de natuur, ik open me eerder voor andere mensen en verlies mezelf niet langer daarin...

 

Kortom: een ware en concrete boost voor jouw levensenergie!

  • Doelgroep: iedereen

  • Naaktheid: er is geen naaktheid in deze workshop

Meer over Desideratum

 

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon