THE SACRET ART OF SLOW LOVEMAKING
BODY 2 CHILL

I'M A SLOW, SLOW LOVER.  SO WE'LL MEET IN OUR DEEPEST FIRE!
'Versmeltend in tijdloosheid ben ik jou in mij geworden...'


Leer eeuwenoude liefdestechnieken om samen met je partner de liefde intenser dan ooit te beleven. Deze workshop van Body2chill® wil je niet missen wanneer je op het meest diepe niveau Tantra wilt ervaren! Openend en sluitend op het ademritme van het universum. Slow lovemaking draait om intensivering van je zintuigen en je innerlijke beleving. Om samen één te zijn en het ’nu' compleet te absorberen. Vol in contact met je eigen beleving, je diepste oorsprong en elkaar.

Slow lovemaking is de lichamelijke variant van mindfulness.
Alles wat langzaam gaat komt dieper binnen, heeft een bedding in zichzelf en geeft bedding aan jullie samenzijn in de ultieme energiestroom van leven en dood versmolten in ieder moment.
 

Slow lovemaking is heerlijk en doet je tot in je tenen voelen dat je leeft, dat je diep verbonden bent, dat je orgastisch bent, dat je lichaam jubelt, verdwijnt en versmelt in eenheid, ultiem samenzijn en warm genot. Dat is waarover Slow lovemaking gaat: Deep intimacy! Bij elkaar binnenkomen met lichaam en geest.

 

VOOR: liefdeskoppels met passie en verlangen waarvoor verbinding en relatieverdieping centraal staan. Met je eigen partner op jullie eigen matras. Geen intieme uitwisseling met andere koppels. Gelegenheidskoppels zijn ook welkom. 
 

  • Doelgroep:  Voor koppels, singles of gelegenheidstellen. Stellen kunnen de intiemere oefeningen wanneer zij dat wensen samen doen. Singles kunnen onderling wisselen. Geen ervaring vereist.

  • Naaktheid: Je kan voor naaktheid kiezen in deze workshop

Meer over Body2Chill

 

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon