A JUICY TANTRIC LOVE BOOST
BODY 2 CHILL

‘Een van de leukste dingen in dit leven is dat we een lichaam hebben en daarvan mogen genieten.’ 

 

Flow, flow, flow. Mis hem niet deze workshop! De leukste toegankelijke groepsoefeningen van Body2chill® met aanraking & contact. Een heerlijk feestje voor je zintuigen. Om te voelen en te ervaren wat Tantra voor je kan betekenen en te ervaren hoe wij Tantra uitdragen. Je deelt het moment, speelt en ontdekt, verder hoef je er niets mee. Naderhand is er een korte mogelijkheid tot het stellen van vragen over trainingen van Body2chill®

 

Tantra betekent samenhang of verbinding en sluit aan bij onze natuurlijke behoefte aan lichaamscontact en nabijheid. Han: 'Voor mij is Tantra de kunst van de liefde. Ik ervaar een gloed in mijn hart, waarop ik weet dat ik waarachtig ben aan mezelf en de ander. Wanneer wij onze kwetsbaarheid en diepste diepte delen, dan maakt dit zelfs onze huid zacht en ontvankelijk voor de warme adem van het leven en daarmee voor de meest vervullende en sensuele ontmoeting'.

 

Alles bij deze Tantra workshop staat in het teken van sensualiteit in aanraking & flow. De workshop behoort tot onze Witte Tantra en is dus niet gericht op seksuele vereniging, wel lichamelijk, juicy, speels, spannend, dynamisch en met een mooie opbouw. Gekleed. Trek iets aan waarin je je mooi voelt en lekker kan bewegen.


VOOR: Iedereen. Door de laagdrempeligheid is deze Tantra workshop ook geschikt als introductie wanneer je geen Tantra ervaring hebt. Geniet volop van deze avontuurlijke reis waarbinnen je op natuurlijke wijze mag spelen en ontdekken. Aandacht voor verfijnde afstemming vanuit ruimte, eigenheid en respect. 

 

  • Doelgroep: iedereen, geen ervaring nodig

  • Naaktheid: er is geen naaktheid in deze workshop

Meer over Body2Chill

 

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon