BODY2CHILL

HAN EN MARITA

HUID, ADEM & HARTEN

Body2chill® Stijlvol in intimiteit & seksualiteit
sinds 1994

Jouw zaadje is geplant in het leven zelf.
Alles wat je doet is kwetsbaar en van grote waarde. Trouw zijn aan het leven betekent de moed hebben om waarachtig te zijn. Open en nieuwsgierig naar de wegen van het mysterie, verborgen in elk moment.

Een van de mooiste dingen in dit leven is dat wij een lichaam hebben en daarvan mogen genieten. Daarom vind jij het belangrijk om aangeraakt te worden en lekker in je lijf te zitten met een heldere geest, een passioneel hart en een warm bekken.

En wij kunnen samen meer! Wij voelen net als jij dat wij als mensheid tot meer in staat zijn. Meer liefde, meer vrede in onze geest, meer genieten van ons lichaam en elkaar, meer waarheid, meer in vrijheid onszelf en in verbondenheid samen.

 

We hebben nu de wind mee om te ontwaken en thuis te komen.

Tantra laat zien hoe wij ons kunnen openen en helen door de reis naar binnen te maken. Hoe we de schat aan potentiëlen kunnen aanboren welke klaarligt achter onze denkbeeldige draken en hoe we voor onszelf, elkaar en onze aarde kunnen zorgdragen omdat wij ons verbonden voelen binnen de ruimte van ons eigen hart.

Tantra biedt die nieuwe levenskunst. Het ademt poëzie, extase, natuurlijk leven, oerkracht, seks en mystiek. Tantra bereikt harten voorbij woorden, waarheden en verschillen. Waar oude angsten onze harten opsplitsen, verdoven of neurotisch naar een uitgang zoeken, daar brengt Tantra ons telkens weer naar de ruime werkelijkheid die ons verbindt en met nieuwe ingangen verrast.

Tantra laat je ervaren hoe wij onszelf en elkaar diep kunnen horen, liefhebben en zien onder versleten maskers, onmacht, frustratie of doorgeschoven angst van eeuwen. Tantra geeft rust aan je ziel, lucht aan je geest en ruimte in je lijf voor flow, mysterie en levensvuur zodat ook jouw zaadje als vanzelf wordt meegenomen op de warme adem van het leven zelf.
 

Body2chill® biedt al bijna 25 jaar excellente trainingen voor singles en stellen met begrip van, en respect voor, de diepe kern van Tantra. Een veilige én spannende plek met deskundige begeleiding en kennis van groeiprocessen. Waar krachten bundelen, maskers onnodig zijn, relaties verdiepen en verbreden. Waar huid, adem en harten elkaar vinden en vriendschappen ontstaan voor het leven.
 

Body2chill® | omdat je weet dat er meer is!

Meer over Body2Chill

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon