TERRA LUMINOSA & KALIYOMA
ALAIN ART EN KATHLEEN DE BAERE

Alain Art - Terra Luminosa
In 2010 creëerde Alain Art het platform ‘Terra Luminosa’, waar hij, alleen en/of in samenwerking, individuele sessies, groepworkshops en verdiepingsreizen in de woestijn aanbiedt.

 

Zijn begeleiding is gebaseerd op een persoonlijk ontwikkelingspad doorheen de Sacrale dans, de Dans van de 5 Ritmes, de Creatieve dans, lichaamsgerichte psychotherapeutische begeleiding en verschillende Tantrische en Sjamanistische ervaringen en/of trainingen. Hij laat zich vooral inspireren door zijn gecertificeerde opleiding Tantra Skydancing in Frankijk en een jarenlange, professionele training in Tantrische massage. Sinds 2017 volgt hij eveneens in Frankrijk de gecertificeerde 3-jarige opleiding Sexual Grounding Therapy.

 

Zijn passie, het ontdekken van het innerlijke Universum en zijn onbegrensde mogelijkheden met de verwonderde geest van een wereldreiziger, uit zich door zelf in een permanente verbinding met de natuur te leven en oorspronkelijk het beroep van dierenarts te beoefenen. Het verbinden van het Tantra pad met de natuurelementen en dit delen met mensen zijn sinds een 8-tal jaren zijn uitdaging.

Dit is de insteek van o.a. de verdiepingsreizen in de woestijn (Vision Quest, Love Quest …), Aqua Tantra en workshops waarin Sweat Lodge en de daadwerkelijke interactie met de natuurelementen eveneens aangeboden worden (Themadagen en de zomerworkshop ‘Terug naar je Bron’).

 

Tijdens dit Tantra Festival kan je een introductie-workshop ‘Tribal Tantra’ volgen, die hij samen met Kathleen De Baere begeleidt.

Meer over Terra Luminosa

 

Kathleen De Baere​ - Kaliyoma

Gecertificeerd lichaamsgericht therapeute en bezielster van “Kaliyoma”.
Sinds 2013 begeleid ik Tantra workshops en geef individuele sessies rond thema’s “intimiteit en seksualiteit”, “loslaten, rouw en verlies”.
Ik werk voornamelijk vanuit lichaamsgericht ervaren met tools uit Tantra, Lichaamsgerichte therapie en Meditatie.
Vanuit het vermogen betrokken en intens “aanwezig Zijn” begeleid ik je graag op jouw pad. 
In mijn benadering creëren we samen een ruimte waarin “jij” vanuit jouw ervaringen (al dan niet lichaamsgericht) je eigen waarheid, wijsheid en antwoorden mag ontvangen. Dit binnen jouw tempo en veilige grenzen. Eens zelf ervaren en eruit geleerd, ontstaat er van nature een nieuwe weg waarin een blijvende transformatie en integratie zich ontluikt, die vaak meer verbinding en bevrijding brengt.
 

Persoonlijke groei en innerlijke bewustwording zijn van jongs af een drijfveer geweest. 
Mijn eigenzinnige, betrokken en ervaringsgerichte persoonlijkheid, leidde tot een avontuurlijke en holistische levenswijze,… zoekende naar “Eenvoud”. 
Deze omzwervingen leerden me vooral om “het zoeken” los te laten. 
Daardoor ontstond ruimte om gewoon “te Zijn”, te leren vertrouwen, dankbaarheid te voelen en het “hele” leven te omarmen zoals het zich aandient. Niet altijd evident maar het bepaalde wel mijn richting en keuzes. 
Tijdens mijn puberteit kwam ik in contact met Tantra en Meditatie, die een diepe impact nalieten. Meer dan 23 jaar lang maakte dagelijks mediteren deel uit van mijn leven. Vanaf 2006 verdiepte ik me verder in Tantra. 
Deze levenswijzen hebben me nederig, zorgzamer, liefdevoller en vrijer gemaakt. Het bracht me in een diepe verbinding met mezelf, de ander én de realiteit “dat we allemaal niet zo verschillend zijn” in wat ons écht raakt, bezig houdt, pijn en verdriet geeft, vreugde en rust brengt, welbehagen en liefde schenkt….
 

Tijdens het Tantra Festival kan je komen proeven van ‘Tribal Tantra’, een groei-jaar die ik sinds 2013 samen met Alain Art begeleid.

Meer over Kaliyoma

 

Dit festival wordt georganiseerd door 

RisingHeart_profielfoto_bol_bewerkt.jpg

Telefoon

Erik: +32 473 95 04 88

Inge: +32 16 47 33 18
 

info@risingheart.be

  • White Facebook Icon